Open dagen Kruidentuin en Bijenstal

Op woensdagmiddag 7 juli, 21 juli, 18 augustus 2021 zijn beide geopend van 13:30uur tot 16:00uur

Leuke informatieve middagen voor jong en oud, over het wel en wee van de honingbij en de kruidentuin uitleg over de aanwezige kruiden en wat je ermee kunt doen.

Gerbouwen kruidentuin

De Kruidentuin (waar kruiden inspireren)

De Educatieve Kruidentuin is een van de grootste Kruidentuinen van Twente en is gelegen in het Herman Jansenpark in Vriezenveen. Dit historisch park van Vriezenveen heeft een uniek slagenlandschap ook bevinden zich in het park; de Kruidentuin, de Bijenstal, Het Hertenkamp, Volkstuinencomplex en nabijgelegen het Oude Kerkhof.

Tuinwinkeltje
Op dinsdagmorgen is ook het kruidentuinwinkeltje geopend met leuke presentjes voor ieder, leuk voor jezelf of voor een cadeau. Of drink gezellig even een kopje koffie en geniet van de natuur in de rustige tuinomgeving.

Openingstijden
De tuin is het tuinseizoen elke dag vrij toegankelijk, elke dinsdagmorgen van 09:00 u tot
12:00 u zijn de vrijwilligers aanwezig. Tijdens de openingstijden kunnen de vrijwilligers
u alles vertellen over de vele kruiden en hun toepassingen.

Rondleidingen op aanvraag met gids
De flora en fauna in en om het park komen aan bod als u meegaat met de rondleiding op dinsdagochtend, maar ook op aanvraag kan een rondleiding geregeld worden. (Even bellen met Diny van Zwol 0546-563208)

Meer informatie over de bijenvereniging op hun website